top of page

The Fatloss Journey

Ik heb voornamelijk geleerd in de tijd dat Danny mijn coach was om gezonder te gaan eten en bewustere keuzes te maken bij het kopen en bereiden van eten. Zo ben ik meer gaan letten op suikers en vetten. Niet dat suikers en vetten de boosdoeners zijn, maar Ik had al tijden last van maagzuur en oprispingen. Dit was één van de redenen waarom ik besloot om bewuster te eten. Dit heeft mij goed geholpen. Ik vind dat Danny alles perfect en duidelijk alles uitgelegd. Het coaching traject was allemaal goed te volgen. Het plan betreft voeding gaf mij heel veel vrijheid. Danny leert je een nieuwe manier van leven aan. Als je eenmaal gewend bent aan je nieuwe manier van leven, is het voor iedereen haalbaar om je doelstellingen te halen.
 Ik ben al een langere tijd bezig met fanatiek trainen, alleen nooit echt met voeding. Ik was puur bezig met groeien en groeien. Ik probeerde zoveel mogelijk te eten om maar aan te komen. Voor dat ik begon met trainen was ik veel te licht en dus ook te dun voor mijn lengte(+-2.00meter). Door krachttraining te doen en omdat ik veel begon te eten, groeide ik in spiermassa, maar ook in vet. Ik ben begonnen met het programma van Danny om meer inzicht te krijgen met wat ik allemaal naar binnen gooi en om mijn vetpercentage naar beneden te brengen met zoveel mogelijk behoud van spiermassa. Het begin was even wennen omdat ik een heel stuk minder mocht eten dan dat ik voorheen at! Maar na verloop van tijd en hulp van Danny met bijvoorbeeld nieuwe dingen die ik kon eten, was ik het wel snel gewend. Ik vond het lastig om vol te houden tot het eind omdat ik mentaal het idee had, dat ik weer zo dun werd als hoe ik vroeger ooit begonnen was. Danny liet het tegendeel zien dat het niet zou gebeuren e

Online coaching is voor mensen die graag begeleiding willen met het behalen van zijn/haar doelstelling(en).

Ik ben gespecialiseerd in mensen die 5 to 20 kg vet willen verliezen.

Online coaching is geschikt voor mannen en vrouwen, die niet de tijd, het geld of de behoefte hebben aan fysieke personal training in de sportschool.

 

Als je start met online coaching ontvang je een intakeformulier waarbij je vragen krijgt over doelen die je graag wilt behalen, vragen over voeding, training en levensstijlgewoontes.

Wanneer je het intake formulier volledig hebt ingevuld en weer terug hebt gestuurd volgt er een online of fysiek intakegesprek. In dit gesprek gaan we je doelen bespreken en vervolgens gaan we gelijk over tot actie!

 

Elke 4 weken krijg je een persoonlijk trainingsplan (indien je naar de sportschool gaat en dit wilt). Dit trainingsplan is specifiek voor elke klant op maat gemaakt.

Naast het trainingsplan krijg je unieke voedingsbegeleiding. Je krijgt een op maat gemaakt voedingsplan, waarbij ik dagelijks je voeding kan checken en je gelijk kan voorzien van feedback. Zo heb je altijd een stevige stok achter de deur.

 

 

Het online coaching programma in 10 punten weergegeven als je er mee aan de slag gaat. 

 

1.    Intake 

Wanneer je je aanmeldt voor het programma, vindt voorafgaand van het traject een online intakegesprek plaats. In dit gesprek kunnen we elkaar leren kennen en bespreken we je specifieke doelstelling. Daarnaast bespreken we eventuele problemen waar je tegen aanloopt.

Tenslotte krijg je de eerste stappen die je moet ondernemen die je uiteindelijk naar je doelstelling zullen leiden.

 

2.    Test fase + resultaat fase

De eerste twee weken van het It’s you against you coaching programma starten we met het berekenen van je werkelijke onderhoud (gewicht waarbij je op gewicht blijft). Daarna kan ik berekenen wat je dagelijks moet eten om je doelstelling te behalen.

 

3.   5 hour fasting methode in combinatie met de compensatiemethode

Een van de redenen waarom mensen resultaat behalen in mijn programma is dat ze 5 hour fasting methode toepassen en/of de compensatiemethode. Deze methodes zorgen ervoor dat je nog steeds uiteten kunt, af en toe een biertje of een wijntje kunt drinken en nog steeds resultaat gaat boeken.

 

4.   Geen voedingsrestricties

Het belangrijkste voor een succesvol traject is dat je het kunt volhouden. Dit is de reden dat er geen voedingsrestricties in het programma zitten. Bijvoorbeeld: Ik zeg niet dat je geen brood mag eten, want daar is geen wetenschappelijk bewijs voor.

 

5.   Wekelijkse feedback

Het komt zelden voor dat een coach of programma direct vanaf het startmoment het ultieme plan voor succes voor je heeft. Daarom bevat het programma wekelijkse video feedback. Daarmee controleer ik hoe je ervoor staat en zorg ik er met de juiste aanpassingen voor dat jij je doel gaat behalen.

 

6.   Stok achter de deur

In het programma wordt gebruik gemaakt van een applicatie waarbij je je voeding kunt bijhouden. Het voordeel hiervan is dat ik als coach mee kan kijken in je voedingspatroon en je dus kan voorzien van feedback wanneer dit nodig is. Samen creëren we voor jou een voedingspatroon die jij op lange termijn kunt volhouden. 

 

7.   Kennis

Het coaching programma van I’ts you against you is een onlineprogramma. Je wordt niet alleen begeleid, maar ook opgeleid. Via de mail krijg je waardevolle informatie en video's toegestuurd. Het is belangrijk dat je zelfstandig ook beslissingen kunt nemen wanneer dit nodig is. Je kunt in een bepaalde tijd in shape raken, maar je hebt er niets aan als je een paar weken later weer terug bij af bent. 

 

8.   Persoonlijk contact

Een coach laat je het pad zien die jij moet bewandelen om optimaal resultaat te boeken, je steunt wanneer het even minder gaat en je helpt om obstakels uit de weg te ruimen wanneer dat nodig is. Via Whatsapp contact kan je al je vragen stellen, want als je geen antwoord kan krijgen op je vraag zal dit je proces vertragen. Daarnaast neem ik wekelijks contact met je op. Ik reageer altijd binnen 24 uur, maar in meeste gevallen krijg je direct een bericht terug.

 

9. Traject duur

Het online coaching programma is opgedeeld in 3 pakketten waaruit je kunt kiezen. 6, 9 of 12 maanden. De reden waarom mijn coaching programma start vanaf 6 maanden, is dat ik voor een duurzaam resultaat ga. Binnen 3 maanden gaat je leven niet veranderen. Een Quick fix gaat je niets opleveren. 

 

10.  Resultaat garantie

Ik weet dat mijn programma werkt. Alleen dit jaar hebben al tientallen mensen resultaat geboekt met mijn methodes. Verlies jij in 6 maanden niet 10 % van je gewicht in vetmassa, verlies jij in het 9 maanden programma niet 13 % van je gewicht in vetmassa, of verlies jij in het 12 maanden programma niet 16 % van je gewicht in vetmassa, dan krijg je jouw geld terug.

Charity ke Sale.png
76455E92-0096-4BFC-AACE-E8F02975FBFA 2.j
92395D61-C23B-4AB8-B94C-2179658824DC.jpg
CC5098A0-7F85-48D4-BFBF-526A586FB873.jpg
bottom of page