top of page

Danny Hut

Mijn naam is Danny Hut en ik ben vet verlies expert. Ik help mannen en vrouwen om 5 tot 30 kg vet te verliezen. Dit doe ik door middel van de 3 pilaren voor een lichaamstransformatie: The Ultimate Nutrition  .

Sport! Daar draait het allemaal bij mij al om van kleins af aan. De opleiding sport en bewegen was hier ook een logisch gevolg van. Maar hoe daarna verder? Tot het moment dat ik een tv programma zag van Chris Powell genaamd “Extreme weight loss”. Toen was het duidelijk, ik word personal trainer! Mensen transformeren naar de beste versie van zichzelf. Dat lijkt mij te gek!

 

Dit pad ben ik ingeslagen, maar heb al snel ontdekt dat ik mij nog verder wilde ontwikkelen. Ik wil meer en daar ga ik voor! Ik ben mij verder gaan scholen op het gebied van voeding en fitness.

 

Na verschillende opleidingen en cursussen gevolgd te hebben, ben ik in 2014 voor mezelf begonnen met  It’s You against You! Want zo is het ook, het is een strijd tegen jezelf. Als coach kan ik je daarbij helpen.

 

Vanaf 2014 heb ik duizenden bootcamp en personal trainingen mogen geven en vele lichaamstransformaties mogen waarmaken. Inmiddels heb ik mij gespecialiseerd in krachttraining en vetverlies. Dagelijks houd ik mij bezig met verdere ontwikkelingen op mijn vakgebied.

 

Mijn doel : mensen een lichaamstransformatie geven waar ze van dromen!

bottom of page